За Нас

Помпен Маг ООД е създадена през 2021 година с основен предмет на дейност търговия, монтаж и ремонт на електрически и моторни водни помпи. Фирмата предлага завършени решения за нуждите на клиентите си, като: изграждане на сондажни и хидрофорни инсталации, системи за пречистване и омекотяване на вода, монтаж на всякакъв вид водни помпи според нуждите и предназначението им, поливни системи и оборудване за градина, диагностика и ремонт.

Дружеството работи с квалифициран и мотивиран персонал, който предлага решения, отговарящи на изискванията на клиента за качество и точност на изпълнение.

Фирмата разполага с модерно оборудване и стенд за диагностика на водни помпи с помощта на който по-бързо се открива проблема и какво е необходимо за неговото отстраняване.

1000+ обслужени помпи

2500+ ремонтирани помпи

800+ изпълнени проекти

6000+ доволни клиенти

Мисия и визия

Ние сме млад и амбициозен колектив, който се стреми чрез своите професионални умения да предостави на клиентите възможно най-качествените услуги и продукти. В това начинание ние съчетаваме и надграждаме вече съществуващите методи за управление на водата с най-новите и модерни технологии в сферата.

Нашия екип

Георги Ньотев
Управител
Делян Петков
Технически директор
Васил Вълчев
Главен техник

Безплатна професионална консултация!

Монтаж и оразмеряване на помпени инсталации!

Сервиз и аварийно обслужване седем дни в седмицата!