Самозасмукващи помпи

Многостъпална самозасмукваща помпа Pedrollo PLURIJETm 4/100X-N

Самозасмукващите помпи PLURIJET са подходящи за пренасяне на чиста вода, без наличие на абразивни частици и химически неагресивни течности към материалите, от които са изработени помпите, дори в случаите, когато има въздух в изпомпваната течност.  Благодарение на безшумния си начин на работа, надеждност и ниска консумация на електрическа енергия, този тип помпи се препоръчват за битови и обществени нужди, и по-специално за повишаване на налягането и транспортиране на вода в комбинация с разширителни съдове, в системи за събиране и оползотворяване на дъждовна вода, за напоителни системи и др.

Присъединяване: 1’’
Монофазна: 220-240v 50Hz
Напор: (H) 50 м max
Дебит: (Q) 7.8 m3/h max
Кабел: m

Самозасмукваща помпа Pedrollo „JET“ JSWm 2CX

Самозасмукващите помпи от тази серия са подходящи за пренасяне на чиста вода, без наличие на абразивни частици и химически неагресивни течности към материалите, от които са изработени помпите. Помпите JSW са конструирани така, че да могат да работят, дори в случаи, когато има въздух в изпомпваната течност. Благодарение на надеждността и лесната си експлоатация, този тип помпи се препоръчват за домашна употреба, като транспортиране на вода в комбинация с малки или средни разширителни съдове, за напояване на градини и насаждения, и др. 

Присъединяване: 1’’
Монофазна: 220-240v 50Hz
Напор: (H) 50 м max
Дебит: (Q) 4.2 m3/h max
Кабел: m

Самозасмукваща помпа DAB JET 82 M

Висококачествена самозасмукваща центробежна помпа, предназначена за чисти, неагресивни флуиди, химически неутрални, с нормален вискозитет (най – вече вода), без наличие на твърди частици и влакна. Особено подходяща в системи, където има наличие на въздух.

Присъединяване: 1’’
Монофазна: 220-240v 50Hz
Напор: (H) 40 м max
Дебит: (Q) 4 m3/h max
Кабел: m

Самозасмукваща помпа DAB JETINOX 82 M

Самозасмукваща центробежна помпа с отлична всмукателна способност дори при наличие на въздушни мехурчета. Подходящ за използване с вода, която съдържа малки примеси от пясък. Особено подходящ за водоснабдяване в битови системи: работа с агресивна вода като цяло със съдържание на хлор (басейни).

Присъединяване: 1’’
Монофазна: 220-240v 50Hz
Напор: (H) 48 м max
Дебит: (Q) 3.6 m3/h max
Кабел: m

Хидрофор DAB AQUAJET – 82 M  

Системата е подходящ за битови, селскостопански и промишлени нужди, малки инсталации за водоснабдяване. Агрегатът е оборудван със самозасмукваща електрическа помпа JET или JETINOX, съд, пресостат за автоматична работа, маномеътр, комплект фитинги между помпа и двигател, монтирани предварително. Резервоарът на хидрофора е хоризонтален с вместимост от 20 литра и с една вътрешна диафрагма. 

Присъединяване: 1’’
Монофазна: 220-240v 50Hz
Напор: (H) 48 м max
Дебит: (Q) 3.6 m3/h max
Кабел: 2 m

Самозасмукваща водна помпа DAB JET 300 T

Помпата притежава отличен капацитет на засмукване дори и при наличие на въздушни мехури. Подходяща е за водоснабдяване в битови инсталации, селски стопанства с малък мащаб, градинарство, както и навсякъде, където е необходимо да се работи със самозасмукващи помпи. Корпусът на помпата е от чугун.

Присъединяване: 1’’
Монофазна: 220-240v 50Hz
Напор: (H) 50 м max
Дебит: (Q) 9.4 m3/h max
Кабел:  m

Безплатна професионална консултация!

Монтаж и оразмеряване на помпени инсталации!

Сервиз и аварийно обслужване седем дни в седмицата!