Центробежни помпи

Центробежна едностъпална помпа DAB KI 30/90 M

Висококачествена едностъпална центробежна помпа с хидравлика изработена от неръждаема , предназначена за чисти, неагресивни флуиди, химически неутрални, с нормален вискозитет (най – вече вода), без наличие на твърди частици и влакна. Характеристиките на помпата я правят идеална за поливане на градини, оранжерии и битови нужди.

Присъединяване: 1’’
Монофазна: 220-240v 50Hz
Напор: (H) 21 м max
Дебит: (Q) 6.9 m3/h max
Кабел: m

Центробежна водна помпа G-MAX CPM 130

Помпата е подходяща за използване на условно чиста вода без абразивни частици, както и на течности неагресивни към материала, от който е изработена помпата. С широка употреба в бита, селското стопанство и промишлеността. Подходяща и за охлаждащи системи и напояване.
Използва се там, където е нужно транспортиране на голям обем вода с малко налягане.

Присъединяване: 1’’
Монофазна: 220-240v 50Hz
Напор: (H) 22 м max
Дебит: (Q) 3.6 m3/h max
Кабел: m

Центробежна водна помпа G-MAX CPM 158

Помпата е подходяща за използване на условно чиста вода без абразивни частици, както и на течности неагресивни към материала, от който е изработена помпата. С широка употреба в бита, селското стопанство и промишлеността. Подходяща и за охлаждащи системи и капково напояване.
Използва се там, където е нужно транспортиране на голям обем вода с малко налягане.

Присъединяване: 1’’
Монофазна: 220-240v 50Hz
Напор: (H) 33м max
Дебит: (Q) 6.5 m3/h max
Кабел: m

Центробежна водна помпа G-MAX 2 DK 20

Градинска центробежна водна помпа Gmax DK 2DK-20 за изпомпване и транспортиране на чиста вода и поливане на градини и малки обработваеми площи. Намира широко приложение в бита, селското стопанство, промишлеността. Тази центробежна помпа е подходяща и за захранване на охлаждащи системи. Идеална е за системи с капково напояване. Може да бъде поставена над водоизточник. Помпата е проектирана за изсмукване на чиства вода без абразивни частици, както и течности, които са химически хеагресивни към материалите от които е изработена.

Присъединяване: 2’’
Монофазна: 220-240v 50Hz
Напор: (H) 20 м max
Дебит: (Q) 30 m3/h max
Кабел: m

Безплатна професионална консултация!

Монтаж и оразмеряване на помпени инсталации!

Сервиз и аварийно обслужване седем дни в седмицата!