Капково напояване

Маркуч за капково напояване hydro-s за едносезонни култури

Капковите маркучи от серия Hydro-S са лентови маркучи за поливане на едносезонни култури, основно зеленчуци като домати, краставици, картофи, чушки, лук и други.

Маркучите от тази серия са без вградени капкообразуватели, а са лазерно разпробити на разстояние от 10, 20 или 30 см в зависимост от модела. Тези капкови маркучи са с ширина от 16 мм, като могат да се свързват с фитинги за едносезонни маркучи на големина от 17 см. Максимално работно налягане – 0.7 bar

Предлагат се на ролки по 100, 150, 250 и 3000 метра.

Маркуч за капково напояване dual drip за едносезонни култури с вграден капкообразувател

Маркучите за капково напояване Dual Drip са предназначени поливане за едносезонни култури, основно зеленчукови растения като домати, картофи, чушки, краставици и други. Тази серия лентови маркучи за капково напояване са иновативни с това, че са снабдени с два отвора на капкообразувателя, което помага за по-равномерното разпределение на влагата в горния кореново обитаем почвен слой за по-дълго време. Маркучите са с ширина от 16 мм, като могат да се свързват с фитинги за едносезонни маркучи на големина от 17 мм. Капкообразувателите им са вградени  на разстояние от 15, 22 или 33 см в зависимост от модела. Дебит на капкообразувателя – от 1.2 до 2.3 л/ч. Максимално работно налягане – 0.8 bar.

Маркучите се предлагат на ролка от 2500 м.

Многосезонен маркуч за капково напояване за многосезонни култури

Този вид маркучи за капково напояване представляват тръби с вградени капкообразуватели на разстояние от 20, 30, 40, 60 и 100 см. Такъв капков маркуч се използва при напояване на многосезонни растения като лозя, овошки и други дръвчета, храсти, цветни лехи и т.н. Могат да се слагат легнали на земята или да се вдигат на стойка.

Маркучите се предлагат в размер от 16  мм, като издържат на налягане до 1 bar, а дебитът за отвора им е 2 l/h.

Маркучите се предлагат на ролка от 400 метра и са метрирани. Всеки от тях е с 5 години гаранция.

Фитинги за капково напояване

Безплатна професионална консултация!

Монтаж и оразмеряване на помпени инсталации!

Сервиз и аварийно обслужване седем дни в седмицата!